Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Vijfde Kennisdag Zoetwater

Terug
Datum: 26-11-2017

Op woensdag 22 november vond de vijfde Kennisdag Zoetwater plaats. Tijdens deze dag werden de resultaten gepresenteerd van onderzoeken op het gebied van optimalisaties in het (operationeel) waterbeheer en systeem- en proceskennis. Ook was er aandacht voor de uitkomsten van zoetwaterpilots en werden innovaties besproken, zoals de slimme stuw. Tijdens de dag werd verder gekeken naar de mogelijkheden voor het verbreden en verdiepen van eerder geformeerde zoetwater kennisallianties en het zoeken naar nieuwe allinatiethema's.

>Lees het verslag en download de presentaties en posters

Tijdens de dag waren ruim 60 deelnemers aanwezig. De deelnemers bestonden uit professionals van onder meer het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, kennisinstellingen, ingenieursbureaus, brancheverenigingen en de drinkwatersector. Zo was er wederom veel kennis en expertise aanwezig tijdens de Kennisdag.

In de ochtend namen in het plenaire deel diverse sprekers het woord omtrent lopende onderzoeken. Na de lunch vond een kennismarkt plaats, waar gedurende verschillende rondes in totaal elf onderzoeken werden gepresenteerd via posterpresentaties. Deelnemers konden zich hierbij vrij bewegen door zaal en verschillende presentaties bijwonen.

 

STOWA Deltafacts nu online