Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Waterinfodag

Terug
Locatie
Contactpersoon
Ludolph Wentholt
Doelgroep
Datum
13-02-2014 tot --

Op donderdag 13 februari 2014 vindt in Nieuwegein de Waterinfodag plaats, de jaarlijkse ontmoetings-, kennisdeling- en inspiratiedag over informatievoorziening in het waterbeheer.  De Waterinfodag 2014 bestaat uit een informatieve beurs waarop veel bedrijven, kennisorganisaties en overheden zich presenteren. Daarnaast is er een divers programma met aandacht voor internationale ontwikkelingen, de digitale delta, veiligheid, de afvalwaterketen, instrumentarium in het waterbeheer en de informatiemaatschappij. Dit gebeurt in diverse vormen:

  • Workshops en lezingen.
  • Presentaties door de beursdeelnemers.
  • WaterTalks in het ideeëntheater: inleidingen van 10 minuten over ideeën, visie en ervaringen die de moeite waard zijn om over te vertellen en inspireren.
  • PhD-lezingen in het ideeëntheater : PhD-ers van universiteiten en hogescholen vertellen over hun onderzoek.

Bent u waterbeheerder, gebruiker van informatie, stelt u informatie beschikbaar, communiceert u over waterinformatie, wilt u op de hoogte blijven van ICT-ontwikkelingen, of wilt u zich informeren over de ontwikkelingen bij bedrijven en kennis-organisaties? Dan is meer dan de moeite waard om de Waterinfodag te bezoeken.

Meer informatie en aanmelden

Klik HIER voor meer informatie en aanmelding.

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Maak op de homepage rechtsboven in 'mijn profiel'  een account aan. Of log direct in. Vink onder nieuwsbrieven aan dat u graag de digitale nieuwsbrief ontvangt.