Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Tweedaagse Workshop Dynamisch Kustbeheer over zee-invloeden en duinaangroei

Terug
Locatie
Contactpersoon
Ludolph Wentholt
Doelgroep
Datum
09-06-2015 tot --

Op dinsdag 9 en woensdag 10 juni 2015 houden STOWA en Rijkswaterstaat Water, Verkeer en Leefomgeving voor het zesde jaar op rij een workshop over dynamisch kustbeheer. Elk jaar staat er een ander thema centraal. Dit jaar zijn we op Texel. We bekijken dynamisch kustbeheer in relatie tot zee-invloeden (kwelders en slufters) en in relatie tot duinaangroei. In dat verband brengen we een bezoek aan de Slufter en de Hors. Het volledige programma kunt u hierboven downloaden.

Beheerders van zandige waterkeringen, beheerders van duinen, alsook onderzoekers en beleidsmedewerkers die zich bezig houden met dit onderwerp, zijn van harte welkom op deze workshop.

Aanmelden

De kosten voor deze tweedaagse workshop bedragen 200 euro. Dit bedrag is inclusief ontbijt, lunch, diner, overnachting en excursies. De overtocht naar Texel dient u zelf te betalen.

De inschrijving is gesloten. wilt u deelnemen stuur dan een mail aan stowa@stowa.nl of neem contact op met Petra Angelone via 06-21813560

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. U kunt zich op rechtsboven op onze homepage rechtstreeks aanmelden.