Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Symposium 'Een toekomst voor dijken'

Terug
Locatie
Contactpersoon
Ludolph Wentholt
Doelgroep
Datum
21-05-2014 tot --

Binnenkort wordt het advies van de Deltacommissaris over de nieuwe normen voor primaire waterkeringen afgegeven. In het licht van de vaststelling van deze nieuwe normen wordt in Zuid-Holland ook het stelsel van binnendijken betrokken. Onderzoek dat de provincie samen met de waterschappen uitvoert, leert dat binnendijken een rol spelen bij de toekenning van normen aan de primaire keringen. Ook leert het onderzoek dat - mits verantwoord wordt genormeerd - de waterstaatkundige functie van binnendijken kan vervallen. Wat zijn de consequenties van een dergelijk besluit? In het symposium Een toekomst voor dijken? wordt deze vraag via verschillende invalshoeken benaderd.

Het symposium is een initiatief van de provincie Zuid-Holland en staat in het teken van de opheffing van de Coördinatiecommissie Dijkverzwaringen Zuid-Holland. Naast de provincie werken de Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer, de Vereniging voor Waterstaatsgeschiedenis en de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed aan het symposium mee.

Meer informatie en aanmelding

Deelname aan het symposium is gratis. U kunt zich voor dit symposium aanmelden (o.v.v. naam, functie en organisatie) bij M. van Amerongen van de provincie Zuid-Holland.

Klik HIER voor meer informatie.

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Maak op de homepage rechtsboven in 'mijn profiel'  een account aan. Of log direct in. Vink onder nieuwsbrieven aan dat u graag de digitale nieuwsbrief ontvangt.