Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Openingsbijeenkomst project SPAARWATER

Terug
Locatie
Contactpersoon
Michelle Talsma & Rob Ruijtenberg
Doelgroep
Datum
10-04-2014 tot --

Op donderdagmiddag 10 april a.s. vindt in het Friese Piaam de officiële opening plaats van het project SPAARWATER. U bent van harte uitgenodigd om te komen kennismaken met dit project waarin op vier pilotlocaties in het Waddengebied proeven worden uitgevoerd met innovatieve oplossingen om verzilting van landbouwgrond tegen te gaan en zoetwatervoorraden te vergroten. Het betreft specifiek het toepassen van zoetwaterinfiltratie, peilgestuurde drainage en precisiebemesting in de bloembollen- en aardappelenteelt. Het uiteindelijke doel van project is het behouden en versterken van een economische levensvatbare landbouwsector in het Waddengebied, een ontwikkeling die door toekomstige verzilting gehinderd kan worden. STOWA ondersteunt SPAARWATER, omdat het aansluit bij de kennisvragen rond zoetwaterbeschikbaarheid en klimaatadaptief regionaal waterbeheer.

Meer informatie en aanmelding

Voor meer informatie  algemene informatie over het project kunt u terecht op www.spaarwater.com. Wilt u graag komen op 10 april 2014, meldt u zich dan aan door o.v.v 'Aanmelding openingsbijeenkomst SPAARWATER' uw naam, e-mailadres en bedrijfsnaam te versturen naar spaarwater@acaciawater.com. Na aanmelding ontvangt u nadere informatie.

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Maak op de homepage rechtsboven in 'mijn profiel'  een account aan. Of log direct in. Vink onder nieuwsbrieven aan dat u graag de digitale nieuwsbrief ontvangt.