Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Netwerkbijeenkomst 'Klimaatverandering in de stad'

Terug
Locatie
Contactpersoon
Michelle Talsma
Doelgroep
Datum
10-04-2014 tot --

Het klimaat verandert, met hogere temperaturen, langere perioden van droogte en meer extreme neerslagsituaties. Als we ons hier niet goed op voorbereiden, worden de gevolgen onbeheersbaar. STOWA/Deltaproof, atelier GROENBLAUW en Waterschap Vechtstromen houden met het oog hierop een netwerkbijeenkomst over de Klimaat Actieve Stad. De uitdaging is om dorpen en steden leefbaar, gezond en aantrekkelijk te houden. Dat kan via groenblauwe stedenbouw, een concept dat de gevolgen van klimaatverandering tegengaat, en tegelijkertijd ruimte biedt aan meer biodiversiteit en een gezonder en aantrekkelijker leefmilieu.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor beleidsmedewerkers van gemeente en waterschap die werkzaam zijn op de thema’s water, riolering, milieu en ruimtelijke ordening.

Aanmelding

U kunt zich tot 31 maart aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst. Stuur daarvoior een mail naar communicatie@vechtstromen.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Maak op de homepage rechtsboven in 'mijn profiel'  een account aan. Of log direct in. Vink onder nieuwsbrieven aan dat u graag de digitale nieuwsbrief ontvangt.