Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Minisymposium satellietdata & waterbeheer (SAT-WATER)

Terug
Locatie
Contactpersoon
Michelle Talsma
Doelgroep
Datum
22-04-2014 tot --

Op een speciaal minisymposium, georganiseerd door SAT-WATER i.s.m. STOWA en Het Waterschapshuis, wordt u geïnformeerd over de actuele ontwikkelingen rond SAT-WATER. SAT-WATER is een samenwerkingsverband van waterschappen die gezamenlijk satellietgebaseerde informatie over verdamping, bodemvocht en gewasgroei inkopen ten behoeve van het strategische, tactische en operationele peil- & waterbeheer. Daarvan worden hydrologische informatieproducten afgeleid.

Op het symposium komen vragen aan de orde als: wat is er de afgelopen jaren gebeurd?  Waar is SAT-WATER nu mee bezig? Welke potenties en samenwerkingsmogelijkheden zijn er? Met de recente aanschaf door van 8 bij 8 meter verdampingsbeelden voor heel Nederland door elf bij SAT-WATER aangesloten waterschappen, lijken deze niet gering zijn. Het symposium staat onder de prikkelende leiding van André Oldenkamp van De Ruimte Advies.

Het symposium vindt plaats op 22 april 2014, van 13.00 tot 17.00, in De Observant in Amersfoort.

Doelgroep

Deze dag is uitsluitend toegankelijk voor vertegenwoordigers van overheden.

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Maak op de homepage rechtsboven in 'mijn profiel'  een account aan. Of log direct in. Vink onder nieuwsbrieven aan dat u graag de digitale nieuwsbrief ontvangt.