Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Groene daken: zin en onzin voor waterbeheerders

Terug
Locatie
Contactpersoon
Bert Palsma
Doelgroep
Datum
03-04-2014 tot --

Op donderdagmiddag 3 april organiseeert STOWA een bijeenkomst over de mogelijke bijdrage van dakvergroening aan klimaatrobuust stedelijk waterbeheer. Tijdens deze middag wordt het thema vanuit verschillende kanten belicht. Hoe zit het bijvoorbeeld met het beleid en de regelgeving op het gebied van dakvergroening? En wat zijn de (voorlopige) resultaten van het grote Daklaboratoriumonderzoek? Bekijk het programma voor een volledig overzicht. Foto: Het Daklaboratorium in Wageningen.

Bekijk de PPT-presentaties van deze dag

PPT Opening, door Gert Dekker (dagvoorzitter)

PPT Begroeide daken in de veranderende samenleving. Rol van de overheid/ bestuursakkoord/verantwoordelijkheden en initiatieven, door Guus Beugelink

PPT Inspirerende praktijkvoorbeelden, door Stef Janssen

PPT 010- 02, door Daniël Goedbloed en Paulien Hartog

PPT Metselaar | PPT Ravesloot Een jaar dakonderzoekop NIOO en in Rotterdam. wat weten we eigenlijk? Door Klaas Metselaar en Christoph Maria Ravesloot

PPT Met het oog op de praktijk, door Christiaan Wallet en Charlotte van Slagmaat

Tijdens de dag zijn illustraties gemaakt door De beeldleveranciers. U kunt deze downloaden (zie boven) en onder de leveringsvoorwaarden gebruiken.


Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Maak op de homepage rechtsboven in 'mijn profiel'  een account aan. Of log direct in. Vink onder nieuwsbrieven aan dat u graag de digitale nieuwsbrief ontvangt.