Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Groenblauwe klimaatadaptieve maatregelen in de stad

Terug
Locatie
Contactpersoon

Doelgroep
Datum
27-09-2012 tot --
Steden zijn nog kwetsbaarder voor de gevolgen van klimaatverandering dan het landelijk gebied. Aanpassing van de ruimtelijke inrichting, de openbare ruimte, maar ook van het watersysteem is noodzakelijk om de stad op termijn leefbaar te houden en wateroverlast, hittestress en droogte zoveel mogelijk te voorkomen.

Op 27 september organiseren Hoogheemraadschap van Delfland, bureau opMAAT, het Actieprogramma Water en Ruimte (UvW, CURNET, Nirov, I&M), STOWA en Kennis voor Klimaat een symposium over de vraag hoe waterbeheerders kunnen bijdragen aan een klimaatbestendige stad. Welke maatregelen kunnen zij nemen en hoe kunnen die worden geïmplementeerd? In de ochtend staan een aantal presentaties op het programma, ‘s middags kunnen de deelnemers een bezoek brengen aan enkele innovatieve klimaatadaptieve projecten in Rotterdam.

De dag is bestemd voor medewerkers van gemeenten en waterschappen.

Aanmelden

Door de overweldigende belangstelling, is deze bijeenkomst geheel volgeboekt. U kunt zich daarom niet meer voor de bijeenkomst aanmelden. Onze excuses daarvoor.

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Maak op de homepage in de LOG IN box een account aan. Of log direct in. Vink in uw profiel aan dat u graag de digitale nieuwsbrief ontvangt.